Tomek1519 no kiedys napewno w odleglej przyszlosci
Co do Filmiku to
Muzyka : bardzo fajna
Bardzo mi sie podoba sposob laczenia trikow przejscia z aroundow do sonicow
No i Piekny FingerPass ( jeszcze troche czasu uplynie zanim sie tak naucze )
Co do Fafika to troche za szybko robisz triki i momentami sie rozmazuje <== wina kamerki :
Dzieki za opinie:]
Fafik tak ma, ze szybko kreci i nie da sie tego oduczyc:P. Na filmie moze nie wyglada to powalajaco, ale na zywo wszyscy wymiekaja, jak on wrzuci speed mode. Miejscami ma szybkosc jak Eriror.
Nie no... Jestem pod wrazeniem... Ja tak nigdy nie bede umiec, ale dzieki temu filmikowi dostalem kopa i ide sie uczyc, a ze wakacje nadeszly bede sie uczyc po 5 godzin dziennie. Jeszcze raz wielkie gratz dla Rarka i Fafika !!!
Awsome Naprawde tak jak wszycy tu (chyba) jestem pod wielkim wrazeniem Swietnie krecicie i wlasnie takie filmiki motywuja do tego aby krecic do zwariowania i dorownac reszcie I spoko muzyczka
chlopaki nie no kozacki filmik:P...mi to az wstyd sie robi jak patrze na to co wy wyczyniacie;p..od dzis sie biore ostro za trening:P.. ja tes tak chce;p...hehe gratuluje... aha co to za utworek podlozony jest pod ten film?:P jesli mozecie podajcie wykonawce i tytul:D
_________________ Potrzebujesz pomocy?! Pisz na PW lub GG : 4959285 !
Filmik bardzo konkretny (naprawde prezentujecie bardzo wysoki poziom), ale tej piosenki to Wam nie wybacze. Nie dalej jak tydzien temu wpadlem z Deimosem na pomysl (w zasadzie to ja wpadlem, a Deimos nie wyrazil sprzeciwu), zeby na jesien filmik nakrecic, i wlasnie ten utwor mial w niej byc
_________________ Ponizsze stwierdzenie jest prawdziwe
Powyzsze falszywe
Kręcę od: VI 2006
Ręka: prawa
Wiek: 33 Posty: 519 Skąd: okolice Olsztyna Handel: 100% (+8, 0, 0)
Wysłany: |17 Cze 2007|, o 16:54
Cytat:
ale tej piosenki to Wam nie wybacze. Nie dalej jak tydzien temu wpadlem z Deimosem na pomysl (w zasadzie to ja wpadlem, a Deimos nie wyrazil sprzeciwu), zeby na jesien filmik nakrecic, i wlasnie ten utwor mial w niej byc
U mnie identyczna sytuacja. Teraz trzeba cos nowego wybrac...