Humm ...
1. Mialo to wygladac inaczej, tez mialem byc na video xD(ale sam odmowilem)
2. Zle poukladales Rarka , wyobrazalem sobie to inaczej
3. Zlamiles koncowke baka 1.5
4. 2.31-35 xDD <rotf> mega
5. Za malo humoru tam (nie jak w R.F.K. "our hobbies" ^^ )
Ja krece tyle samo co oni Tylko .. ze ja poswiecam penspinningowi najmniej czasu z calej naszej trojki:P
Ostatnio zmieniony przez Krupek |15 Cze 2007|, o 15:35, w całości zmieniany 1 raz
Koslawo wyszedl Backaround rise/fall, ale gratki za wykonanie.
Muzyka pasowala, ladne, plynne, szybkie comba, poziom trickow wysoki. Coz ja moge jeszcze dodac, podobalo mi sie.
_________________ Nie zajmuję się Listą wymian, nie pisać w tej sprawie.
Maniek jaki styl Rarki? ^^ Rarka ma "swoj" styl (bauahahahaha)
Czesci combosow pozapozyczane od Sunrise'a,Bonkury ...
Jakby w tych combosach chociaz jedna rzecz wymyslona przez siebie
to moge Ci postawic browara.
Dowod na zapozyczanie ?^^
Breakdowny combosow Bonkury i Sunrise'a na kompie ( pokazywal mi .. )
Tak Krupek, i co jeszcze... Robie Bakfalla 1.5 - sciagniete od Erirora! Robie sonica - tak jak Kmibar! pass-->fl rev - definitywnie zerzniete od Bonkury. Robie jedna hybryde, ktora zobaczylem u Bonkury, to odrazu kopiuje caly combos?:P
A na 1 rok zrobie solo:P Kolo 10 wrzesnia, po wakacjach bede wypoczety
(btw, mam nadzieje, ze gdzies wtedy bedziemy robic collab z GPC)
Rarka , a sam poczatek combosa (np. tego na e6 (pass 34-t1 > fltarev, czy tam pass rev nvm )) Jest tak Bonkurowy ze jakby Bonkura to zobaczyl to by pomyslal ze klonujesz jego combosy ^^
Nie rozumiecie co mam na mysli .. Brak Ci Rarka wlasnego stylu , np. Fafik , on chyba nawet sam nie wie co kreci ( za szybko xD ) ale taki ma styl , a Ty Rarka?:]
Ostatnio zmieniony przez Krupek |15 Cze 2007|, o 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: dawna
Ręka: lewa, prawa
Wysłany: |15 Cze 2007|, o 17:24
nie no co tu pisac ...?!
no poprostu zajebiscie z kazdym filmikiem widze coraz wyzszy poziom tak Rarki jak i Fafika. Naprawde zajebiscie chlopaki , ale zebyscie sobie nie osiedli na laurach to napisze ze jeszcze sporo wam brakuje do erirora ;p