Witam!
W naszym teamie są mocne braki, nie mamy ludzi, zostało nas właściwie 5. Potrzebujemy zawodników! Nie jesteśmy żadnymi uber-koxami, ale staramy się czerpac z pen spinningu radośc i traktowac jako takie "oderwanie" od codzienności. Więc jeżeli kręcisz już kilka miesięcy, a pen spinning jest dla Ciebie zwykłym hobby, możesz do nas dołączyc. W razie takiej chęci, napisz do mnie PW, najlepiej z aktualnym filmem pokazującym Twoje umiejętności
Pozdrawiam i zapraszam!
Ś!
jak kręcę,to już wiecie, Fraś mnie zachęcał,żebym do Was wpadł,i o to jestem.
jak już koniecznie ptrzeba Ci filmu,to mów.
a-kręcę rok i jeszcze trochę(1,2 roku).
Bump. Razem z promo otwieramy nabór, miejsca są ograniczone. Każdy chętny powinien wysłać mi na pw film ze swoimi umiejętnościami i czekać na odpowiedź. Zapraszamy
Jeżeli czujesz głęboką potrzebę przynależności do teamu, który wygrał TB i który jest tak zajebisty, że dłużej nie trzeba go przedstawiać. Jeżeli kręcisz przynajmniej 1 rok i uważasz, że idzie Ci całkiem nieźle. Do tego istnieje możliwość posiadania przez Ciebie wspaniałej osobowości, a w dodatku mieszkasz w okolicach Łodzi (w tym wypadku już Cię kochamy). Jeżeli spełniasz większość warunków powyżej oznacza to, że na mojej skrzynce czeka właśnie pw z TWOIM zgłoszeniem oraz filmem z umiejętnościami
Ostatnio zmieniony przez Acade |1 Lut 2011|, o 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Oferta aktualna, jako że kilka osób wyleciało. Chętni na pw do Acade, ewentualnie do mnie.
edit:
Sprostowanie co do "wylatywania". WYMAGAMY od każdego członka reprezentowania NAS w niedalekim już Team Battles, a co za tym idzie wysyłania combosów NA CZAS. Inaczej out.