Tutorial, na prośbę Lawlieta, tym razem z dźwiękiem. Nie wiem czy to dobrze.
Kąś powiedział, że za cicho i za to przepraszam ;'( Dajcie po głośniorach i będzie lepiej.
Kręcę od: Koniec lutego / poczatek marca 2009.
Ręka: Prawa / Right
Wiek: 32 Posty: 777 Skąd: Neuss /WaWa/Edynburg Handel: 100% (+5, 0, 0)
Wysłany: |25 Maj 2009|, o 20:42
Hmm postanowilem sie sam jakos po rozmowie z Toba tego tricku nauczyc i powiem tak.. Index Middle Bak rev, Tw Sonic bust 1,5 Index Ring Bak rev <- Jarze. Ale przy pinkym nie moge dobrze pena zlapac.. Hmm to jut dobrze ze pen leci do pinky^^ Co do tuta. Pomogl, mysle, ze inni tez komentarze zalatwia.. Zwlaszcza, iz IMO ten trick jest kawaii.. Btw. Tak dalej trzymaj^^ Bedziesz polskim Eso, juz to Ci mowilem.^^
Gratz. Tutek niezly, mi pomogl choc mogles go troche skrocic (; . Trick nie jest IMO prosty choc jak widzialem jak ty go wykonywales to wydawal sie banalny jak Double Charge P;
Faktycznie, za cicho mowiles ale jezeli bedziesz nagrywac jeszcze jakies tutki to pamietaj zeby mowic troche glosniej ^^.
Kilka sekund przed zakończeniem filmu nic nie słychać, jak pen upada to nic nie słychać a potem jak w ogóle tylko mówi Szajbon nic nie kręci nagle słychać upadek pena. Chyba zauważyłeś ,że dźwięk jest przesunięty i to sporo xD
A w sumie myślałem ,że trik będzie o wiele trudniejszy, rozczarowałem się jak okazało się ,że tylko tyle ale pieprzyć zawsze można idę się tego triku nauczyć.