Tak, nie jest to film od AREZERTa. Zrobiłem go ja, w ramach mojego projektu. Mam zamiar robić Unofficial solo regularnie, każdemu użytkownikowi, który wykaże się czymś szczególnym w Penspinningu. Jest to nagroda dla tych co poświęcają swój czas na nagranie epickiego komba. Nie próbujcie spamować mi gg z prośbą o zrobienie solo. Kiedyś sam Cię zauważę.
No no no, spinning bardzo ladny, podoba mi sie twoj styl Cienki ^^. Muzyka jak dla mnie pasuje do reszty a edit taki przecietny. Ogolnie bardzo ladnie wyszlo . Good job Cienki.
Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |9 Kwi 2009|, o 11:40
Bardzo fajnie wyszło. Według mnie muzyka całkiem dobrze komponowała się z pen spinningiem. Edycja nie musi być kosmiczna, bo przecież tutaj chodzi tylko i wyłącznie o pokazanie umiejętności pen spinnera
Cienki jak Cienki- skilla ma ogromnego!
Z niecierpliwością będę wyczekiwał kolejnych twoich produkcji Fajnie jest zobaczyć kilka z najlepszych comb danej osoby w jednym filmie.
Ostatnio zmieniony przez Maniek |9 Kwi 2009|, o 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Spinning to światowy poziom niema nawet o czym pisać. Odycja bardzo fajna jednak ta piosenka IMO ma się nijak do filmiku bo Spinning Sienkiego jest szybki i dynamiczny ... było super widać na PPP colabie jak fajnie zgrał się spinning Cienkiego do piosenki sabatonu Ale ogólnie wielki pozytyw.
Cienki - jedyny polski spinner który jest naprawdę światowy
w sumie to sam nie wiedziałem jak bardzo chciałem zobaczyć jego comba w jakiejś kompilacji ^^
edycji nie będę głębiej komentował - prosta i estetyczna, czyli taka jak lubię.
sam spinning - jak już mówiłem poziom światowy. chyba wszystkie comba są mi znane, ale niektóre i tak wgniotły mnie w fotel - po combie ballsignem poczułem się zmiażdżony.
niektóre comba naprawdę stare [to na stojąco sprzed 9 miesięcy], ale trzymają poziom.
Q chwale Ojczyzny! ^^
Solo przednie. Muzyka, no nie będę ukrywał jeden z moich ulubionych kawałków RHPC, dobrze zgrywa się ze spinningiem. Reszta edycji to skromnie i dobrze, bo IMO najważniejszy jest spinning. Cont. midbaki 1.5 <3, back sequence <3, cont. fl ta <3, szybkość na mx <3.
I na koniec, to napisze jak Veyner, fajnie, że wyszedł ktoś z taką inicjatywą i kto wie może kiedyś unofficial solo ShaiiboN'a, będą popularniejsze od AREZERET'a.
Ostatnio zmieniony przez Pacx |9 Kwi 2009|, o 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Dobra, pozwolę sobie pominąć komentowanie kręcenia Cienkiego, bo jak wiadomo, zawsze spoko.
Edycji nie ma co oceniać, bo trudno to nazywać edycją, jednak fajnie, że nie było żadnych przekombinowanych, odpustowych przejść z Uleada or sth.
Muzykę mogłeś wybrać inną, ponieważ każdy kto zna Cienkiego to wie czego on słucha i co chciałby usłyszeć, no ale RHCP przyjemnie, bez większych zastrzeżeń.
Bardzo ładny spinning podoba mi się twój styl . Szczególnie w przedostatnim combie wielka prędkość o.O. IMO muzyka pasowała do spinningu.
Bardzo fajna inicjatywa Shaiibon
Ostatnio zmieniony przez Długi |9 Kwi 2009|, o 13:19, w całości zmieniany 1 raz
??? Jestem zaskoczony że ktokolwiek, nawet z Polski mógłby zrobić moje unofficial solo oO.
Edit typowy - jak Arezert ;p
Muzyka -
"MadEye" napisał/a:
Muzykę mogłeś wybrać inną, ponieważ każdy kto zna Cienkiego to wie czego on słucha i co chciałby usłyszeć, no ale RHCP przyjemnie, bez większych zastrzeżeń.
Faktem jest że nie słucham na codzień RHCP ale lubię tę piosenkę i uważam że pasowała tutaj.
Swojego spinningu nie będę komentował ;p Pragnąłbym jeszcze zważyć na ten fakt że chyba jestem jakis niezrównoważony xD. Każde combo - inny "styl". Raz kręcę wolno, najpłynniej jak potrafię, raz agresywnie, szarpanie, trochę po dżapańsku, a raz zmieniam tempo w trakcie comba ;p.
Faktem jest że chyba wybrałeś najbardziej koksurskie momenty z mojej "kariery" ^^
kurde, Cienki, twój spinning mnie powala te busty i 1p2h na początku... aż chce sie oglądać, a edycja też ładna (good ShaiiboN) ogólnie bardzo mi sie podobało
ps. muza dobrze dobrana
Muzyczka do filmu w sam raz dobrana. Ale co tu dużo mówić dobrego masz skilla.Backfall bardzo płynny.I oby tak dalej.Życzę powodzenia w MP. Jestem ciekaw czym nas tam zaskoczysz.