Gorąco zachęcam do oglądania oraz do wyrażania swoich opinii. Wszelkie sugestie są cenne dla nas, postaramy się nie ustępować w ciężkim treningu, aby dojść do perfekcji w tym, co robimy.
Rarka wszystko zepsuł, bo miało być TA, a nie Fingerless TA > Rarka catch
btw. małe sprostowanie: Aeriala robił Prezes. Moje były za wysokie i prezes miał problemy ze złapaniem. Poza tym, nawet gdyby udało mu sie złapać to nasz film przekroczyłby limit czasu ;/
Najpierw przeczytałem odpowiedzi w tym temacie to sobie myśle "o mój Boże nawet nie chce oglądać tego filmu jak tak wykoksują ,że mnie zagną i spadne z krzesła z wrażenia"
Po oglądnięciu...
Tak się stało!
EDIT
"Cienki" napisał/a:
"Maniek" napisał/a:
Mimo wszystko: Fingers' Artists>Buce
Mimo wszystko to możecie nam possać paue
A co do promo to po prostu spinning na najwyższym poziomie! Zawsze mówiłem że jesteśmy lepsi niż ES, FD i FS razem wzięci
a TS?
Ostatnio zmieniony przez Mikulew |25 Sty 2009|, o 14:40, w całości zmieniany 1 raz
O.o O.o O.o ja nie moge O.o . Chyba zaraz popuszczę. to jest najlepszy film jaki w życiu widziałem. AAAAA. Pierwsze co robie gdy odpalam komputer włączam to !! Daje mi to siłe aby dążyć do bezskrajnej idealności oraz bezprecedensowej perfekcji w penspinningu. Wielkie brawa. Jestem pod niezwykłym wrażeniem.
P.S. I tak wszystkich wciśnął w ziemie Cienki. Jego combos był bezkarnie plagiatowany ^^
Słyszałem, że to promo szykowane było już od dwóch miesięcy, bo nikt nie mógł się z terminem wyrobić. Cienki podobno nagrywał dłużej niż combo na WT, bo zaiste combo włożyć frotę -> TA -> ściągnąć frotę jest epickie.
Edycja ładna, spinning ujdzie (buahahahahaha ), muzyka trzyma w napięciu, ale Rarka oszust ... Wszystkie combosy były identyczne, a ten się wybił (ponad, czy poniżej wolę nie stwierdzać) . Próbował bezkarnie wybić się ponad resztę drużyny ... Nieładnie, oj Raruś nieładnie...
Mimo że plagiat, to combosy mi się podobały . Nie to co te dłuuugie comba tych Japończyków, czy Francuzów . Moim zdaniem ten collab trzeba dać na UPSB
Nrq i POZDROOO!!!
Cóż mogę napisać...
Było konkretnie.
Tam konkretnie, normalnie master promo
W końcu polski penspinning jest na poziomie mistrzowskim, a poziom mistrzowski w czymkolwiek osiąga się wtedy, kiedy to nie brak skilla, tylko wyobraźnia ogranicza spinnera.
Pewnie tego nie widać, ale właśnie teraz klaszczę na stojąco. <klaszcze na stojąco>