Wysłany: |28 Gru 2008|, o 17:19 BRD KTL - Mozesz dołączyć i TY!
Mam zaszczyt przedstawić Wam naszą nową drużynę Brudne Kotlety, dopiero powstaliśmy, a już jesteśmy najlepszą i najfajniejszą drużyną na PPP. Nabór oczywiście jest otwarty, lecz Ty się nie dostaniesz. Zgłoszenia proszę pisać w tym temacie.
Be er de ka te el er es pe ka te, synu!
_________________ Nie zajmuję się Listą wymian, nie pisać w tej sprawie.
A ja to nie wiem czy bym chciał być w koxowym timje. Wolał bym być z ludziami na moim poziomie a o Brudnych kotletach to se mogę po(s)mażyć no i ja się myje i jestem CLIN
Zapisy ponownie otwarte, każdy kto chce dołączyć do teamu niech pisze do Goorala na gg on przeprowadzi wstępną kwalifikację po czym ciekawsze osoby przedstawi MadEye'owi, w swoim CV prosimy o opisanie swojego charakteru oraz napisanie zainteresowań, bierzemy to bardzo na serio, chcemy stworzyć drużynę która będzei wspierała początkujących penspinnerów, a także zrzeszała lepszych. Każdy może się od każdego czegoś nauczyć.
Pozdrawiam!
Zaliwaja
BRD KTL
_________________ Nie zajmuję się Listą wymian, nie pisać w tej sprawie.
Kręcę od: koniec grudnia 2008
Ręka: prawa
Wysłany: |22 Kwi 2009|, o 16:08
"Zaliwaja" napisał/a:
w swoim CV prosimy o opisanie swojego charakteru oraz napisanie zainteresowań
Zali, nie rob sobie jaj bo poniewaz kury jeszcze nie strajkuja
chcesz sie tylko posmiac z penspinnerów którzy napiszą cos typu: 'moja pasja jest penspinning oraz gotowanie . lubie takze chodzic ogladac zachody słonca w lesie'
Kręcę od: VII 2006
Ręka: prawa
Wysłany: |22 Kwi 2009|, o 17:57
Kurde, jak Ci się coś nie podoba w naszej drużynie to nie komentuj. Tylko odstraszasz potencjalne talenty. Po prostu nie chcesz, żebyśmy byli lepsi. :// Może chcecie zawalczyć i się przekonać, kto tu rządzi?