Chciałem poinformować ,że organizuje team i mogą dołączyć penspinnerzy z Tarnowa i z okolic. Będziemy prezentować Tarnowski PenSpinning (metafora taka) i rozpowszechnić świadomość wśród penspinnerów ,że Tarnów ma jakiś poziom jeśli chodzi o kręcenie długopisem.
Po drugie zawsze marzyłem ,żeby zoganizować taki typu team i robić collaby.
Wszystkich "starych wyjadaczy" z Tarnowa znam i przyjmujemy także początkujących co dopiero zaczynają do teamu. Nie ważne jak kręcicie ważne że to kochacie robić!
Team ma na zadanie bardziej zjednoczyć penspinnerów z tego miasta i mobilizować do kręcenia i kto wie w przyszłości walczyć na mistrzostwach drużynowych.
Zrobiłem także wyjątki team nie musi być tylko z Tarnowa ale team składa się z większości z Tarnowskich penspinnerów
Kręcę od: 15.10.2007
Ręka: Right
Wiek: 34 Posty: 1461 Skąd: Kraków Handel: 100% (+457, 0, 0)
Wysłany: |27 Gru 2008|, o 11:04
Twoja wypowiedź, jest tak niechlujna, że szkoda gadać.
Po za tym: masz 15 lat i mówisz o piciu? Coś chyba z tobą nie tak, jak w tym wieku, do poznania kogoś potrzebujesz alkoholu, inaczej nic z tego. Na meetingach nie było, nie ma i nie będzie nigdy alkoholu. Koniec kropka.
Arjon, Dario i ja jesteśmy abstynentami ,jak cuś to na urodzinkach czy na sylwestra szampan czy wino. Toś mnie dowalił Qtka wiesz jak się kręci po pijoku? Sam nie wiem...
Uważaj ,bo za picie alkoholu na meetingach możesz być wywalony z teamu!
Nie osądzam czy picie alkoholu jest złe ale bez przesady to nie jest imprezja u cygana co potem film się urywa i się zapomniało czy się w ogóle na spotkaniu się kreciło.
Hmmm byłą by pierwsza sytuacja gdy ktoś przyniósł alkohol na meetingu ale proszę cię nie w Tarnowie!!!