Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |24 Sie 2008|, o 16:15
Rzeczywiście przydałyby się napisy do rozmowy z tym kolesiem. Bo bez tego to filmik ogólnie jest nudny, za długo trwa z nim rozmowa, a ponadto nie wiadomo o czym w ogóle rozmawiacie Jeśli chodzi o edycje, to całkiem niezła. Dodać napisy i będzie super
Sen Sej Mikulew a co do napisów to może jak mi się będzie nudziło
Edit:Napisy wg mnie jak cos to zmiencie
M-Mikulew
R-Roman xD
R:Ja tatusia znam
M:A jak pan to zrobił?
R:A co?
M:Ja też chce tak!
R:A jak?
M:Jak pan
R:A to się tak sie da
W tle:Da się
M:Chcę gołębia
R:Twoja matka
W tle o kurwwwww xD
R:Pytam się czy twoja matka jest (Polką,Moją) Tu nie rozumiem
M:Tak jest (Polką,Moją?),ale ma imię!
W tle:To jakiś kabaret
M:Ale mogę gołębia?
R:Mój ojciec był (tutaj nie wiem czym?:P)
R:Mój ojciec był spokojny matka trzymała(tu też nie wiem co)
M:Proszę pana
R:Jaki pan?
M:Wujku
R:Nie jestem twoim wujkiem!
M:Myster XD
R:Patrz jakie ładne dziecko,ty wiesz ile ci rodzicie się namęczyli żeby wychować to dziecko?
R:Ty też byłeś kiedyś taki mały jak ona
Otóż Mikulew bardzo lubi zwierzęta, na naszej poprzedniej miejscówce gonił kota. A jak przenieśliśmy się tam to zobaczył jak ten gość trzymał w ręce gołębia i po prostu zapytał jak on go złapał i chciał go dotknąć. Okazało się że pan Roman różnił się od nas znacznie i udzielał innych odpowiedzi niż oczekiwaliśmy (odniosłem wrażenie, że to nie żul tylko taki miejscowy głupek - nie wszyscy rodzą się inteligentami). Potem Mikulewa trochę poniosło i zamiast zakończyć zręcznie dyskusję, na siłę kontynuował.
Wyszło jak wyszło, jak się patrzy na to po jakimś czasie to wcale takie śmieszne to nie było ale wtedy mieliśmy polew jak zdanie "Ale ja chcę gołębia" zostało zripostowane pytaniem "Czy twoja matka jest Polką?"
Kręcę od: dawna
Ręka: lewa, prawa
Wysłany: |24 Sie 2008|, o 22:10
do akcji z panem Romanem mi się podobało edycja bardzo przyjemna dla oka jak i dla ucha ( muzyka na początku z Saw I x) bardzo ładnie zgrana z efektami ), no i bardzo mi się podobał spinning a to dlatego, że przyznam szczerze niektóre osoby pierwszy raz miałem okazje zobaczyć a o niektórych nawet usłyszeć ,
co do Pana Romana można było to wrzucić osobno, zepsuło to urok filmiku.
Kręcę od: luty 2008
Wysłany: |24 Sie 2008|, o 23:14
"Norek" napisał/a:
R:Pytam się czy twoja matka jest (Polką,Moją) Tu nie rozumiem
M:Tak jest (Polką,Moją?),ale ma imię!
Jeżeli dobrze pamiętam, to była "polka" ^^ Filmik bardzo ładny, może i nie ma na nim dobrego spiningu, ale cóż poradzić - jedynym pr0 wśród nas był Dercen
Edit: Przypomniało mi się jeszcze coś, na samym początku pan Roman spytał się Mikulewa (chyba), czy jego dziadek był komunistą - tak zaczęła się cała rozmowa
Kręcę od: 31.03.2008
Wiek: 28 Posty: 753 Skąd: Ruda Śląska Handel: 100% (+13, 0, 0)
Wysłany: |25 Sie 2008|, o 08:06
Całkiem fajny filmik! Kilka osób fajnie zakręciło. Rzeczywiście pan Roman nieco zepsuł film! 2 min tej parodii, a i tak nic nie słychać! Przydały by się napisy i wtedy by było lepiej.
Kręcę od: I 2008
Wysłany: |25 Sie 2008|, o 10:07
Veyner, mógłbym z Tobą pogadać czy potrzebnie czy niepotrzebnie zaczepiali i też nie jest do końca tak jak mówisz ze źle, szczeniaki itp to wszystko zależy od sytuacji, tak samo jak wulgaryzmy ? czemu na forum nikt nie klnie a gdy się spotyka ze swoimi to już nie zważa na poprawność ?
co do filmiku to edycja mi się podobała, muzyczka może być, spinning na typowym meetingowym poziomie ^^ akcja z żulem fakt nie potrzebnie wstawiona, trzeba było dać WASZE śmieszne sytuacje