Wysłany: |25 Lut 2007|, o 16:43 [Combo Event] - Polska Elitarna 6
Ok z racji iz around combo event dobiegl konca otwieram nowy event.
Zajecie jednego z 6 miejsc daje miejsce na Polskiej Liscie Elitarnej 6. Dostanie sie do E6 z eventu jest prostrze i szybsze wiec sie postarac
Zasady beda troche zmienione wiec czytac uwaznie.
Zasady
1 Combo nie moze trwac wiecej niz 25 sekund.
2 Nie ma ograniczenia liczby trickow, mozna stosowac tricki z kazdej rodziny.
3 Do comba nalezy dolaczyc poprawny break, stosujac sie do ogolnie przyjetych zasad zapiu break'a.
3.1 Podawac pozycje ( np 23-34 )
3.2 Wstawiac strzalki miedzy pojedynczymi elementami comba (ta -> ta rev)
3.3 Jezeli dane kombo zostalo wykonane i nazwane wczesniej mozna skrocic break podajac nazwe comba. (np ta -> wiper rev -> ta = Cardioid)
3.4 Znaczace bledy w break'u beda karane dyskwalifikacja.
4 Jeden spinner moze wystawic jedno combo.
5 Combo nalezy nalezy wrzucic na serw umozliwiajacy obejzenie go za pomoca przegladarki.
5.1 Najlepiej na youtube.com lub google.pl. Polecam zrezygnowac z: maxior.pl, wrzuta.pl, patrz.pl i wszystkich innych serwisow gdzie nie wiadomo czy sie oglada filmik czy reklame.
5.2 Nazwa pliku to E6_Nickspinnera
5.3 Pamiatajcie o zaznaczeniu opcji PRYWATNE podczas wrzucania filmiku. W innym przypadku wasze combo beda mogli obejrzec inni uzytkownicy.
6 Filmik nie moze byc w zaden sposob edytowany.
6.1 Wyjatek do dodanie nicku, zapisu comba, daty lub adresu 3p.
6.2 Do filmiku nie wolno dodawac sciezki dzwiekowej.
7 Filmik powinien byc dobrej jakosci aby bylo widac jakie tricki sa wykonywane.
8 Filmiki beda oceniane podczas glosowania.
9 Na wyslanie filmiku jest 7 dni.
9.1 Nick, break i link do filmiku nalezy wysylac na moj adres mail. Czyli melwin919191@wp.pl, lub pisac na pw.
9.2 Polecam zalaozyc sobie konta na serwerach (pkt 5.1) i za wczasu zobaczyc czy mozecie uploadowac pliki.
9.3 Dla nikogo nie wydluze czasu przyjmowania filmiku nawet o 1 godzine.
10 Znaczace odstepstwa od wyzej wymienionych zasad beda karane dyskwalifikacja.
Ok mamy godzine 16.45 i jest niedziela.
Wiec filmiki mozna wysylac do nastepnej niedzieli do godziny 18.00. Zakladam ze czasami szybkosc poczty zawodzi wiec comba zbieram o godzinie 20.00 czasu srodkowo europejskiego(GMT+01:00)
Wszelkie sugestie pisac w tym temacie lub pw do mnie.
Proby przekupienia organizatorow (w skladzie: ja.) beda mile widziane
Ej czy jesli skomentuje to " o kurwa! " to dostane minusa?
Mam na mysli to:
When you make a video private, you have the option of sharing it with any of the lists you've created (you have two default lists, "Friends" and "Family"). If you don't select a list, your private video can only be viewed by your account. If you share it with a list, it will only be viewable by members on that list.
Wlasnie dlatego nie lubie jutuba:] Rczej nie mozna:P Na google nie ma takiego problemu. Poprostu musisz dostac link, zeby otworzyc film, Jutube ma jakies dziwne zabezpieczenia
to mam usunac jakos ten link i dodac nowy i zaznaczyc ktores z friends lub family?
soraka ale pierwszy raz uploadowalem na youtube i nie wiedzialem ze trzeba cos jeszcze zaznaczyc oprocz private... na patrz.pl to wystarczalo...
_________________ PROSZĘ WAS, NIE RÓBCIE RZECZY, O KTÓRYCH NIE MACIE POJĘCIA, WIĘC NIE MYŚLCIE!!!
Filmik olejcie i tak nikt go nie zobaczy. Trzeba go wrzucic jeszcze raz, bez opcji prywatne. Dobrze ze rarka i Ty Thelian jestescie to nie bedzie chyba problemu. ALe trzeba mysze dorwac
EDIT
HA ale jednak wyszlo na moje Mowilem za warto sie bawic w takie pierdoly dopoki malo ludu.
No ale mam nadzieje na jeszcze kilka filmikow. Z tego co pamietam kmb sie deklarowal na te zabawe Ja tez cos podesle pewnie.
to ja przepraszam przeciez to ja napieszalem z tym prywatnym plikiem... teraz na PW masz link do google video. tylko mi powiedz czy on chociaz dobrze dziala... i co z ta muzyka?
_________________ PROSZĘ WAS, NIE RÓBCIE RZECZY, O KTÓRYCH NIE MACIE POJĘCIA, WIĘC NIE MYŚLCIE!!!
Mozna odznaczyc??
Jezus(Christius) juz mnie denerwuje, przed chwila zapewnial mnie ze sie nie da
Co do czytania i szukania to nie moge ze swojego kompa na youtube wrzucac plikow. Dlatego przeczytalem instrukcje. Ale oczywiscie o tym nie napisali(albo slabo szukalem )
Thelian, hmm... uznajmy ze to niczyja wina. Ja nie moglem sprawdzic a Ty nie miales ku temu powodow.
Sprawa zakonczona.
Zaraz zobacze czy twoj filmik dziala. Jezeli znajdziecie te opcje do odblokowania to wszyscy bedziemy wdzieczni za youtube bo nie bez powodu stal sie taki popularny Ale google tez przejdzie
Trzeba jeszcze do myszy napisac zeby odblokowal swoj(skoro hakan mowi ze sie da to moge miec pewnosc ze tak jest ) przed rozpoczaciem glosowania.
Edit.
Muzyke bylo mozna wyrzucic w pierwszym lepszym programie, albo w konwerterze. Ale widac(slychac ) ze sluchales muzyki a nie ja podlozyles wiec nie bedzie zadnych konsekwencji
Na youtube bez problemu da sie wylaczyc opcje private- przy filmie klikamy na edit video, l tam mamy opcje Broadcast, i mozemy zmienic Private na Public, takze nie ma problemu. Takie pytanie orientacyjne, kiedy mam to zrobic? ( na razie moj film ma opcje prywatny, zmieniac juz na public, czy jeszcze nie)?