Ręka: nie mam rąk
Wiek: 29 Posty: 231 Skąd: Białystok Handel: 100% (+25, 0, 0)
Wysłany: |3 Maj 2008|, o 06:05
Świetny początek. Zajefajne były te busty. Super extra spinning. Wszystko było idealne. Najlepiej podobało mi sie te combo jak przemo podał rarce pena.
Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |3 Maj 2008|, o 11:50
OMG!
Super film! Fajna muzyka! Juz nie mowie o poczatku Obydwaj krecciei zaje******! Zawsze mialem dylemat, ktory z was lepiej i ten film na pewnego tego nie rozwiazal Pokazaliscie wspaniala klase. Fajne bylo to z tymi bustami. Najpierw 1 potem 2 itd. Na prawde nie mam nic przeciwko, zebyscie sie jeszcze raz spotkali
łół, początek był zajebisty i zaskoczyło mnie to przerzucenie pena to było 2p2ppl3h [2 pens, 2 people, 3 hands]
samego penspinningu pozwolę sobie nie komentować, bo jeszcze spoczniecie na laurach.
to mówicie, że kiedy się przeprowadzacie do Olsztyna?
Kręcę od: Dłuższego czasu :)
Ręka: Dolna
Wiek: 30 Posty: 277 Skąd: Kurów Woj Lubelskie Handel: 100% (+9, 0, 0)
Wysłany: |8 Maj 2008|, o 20:28
Początek: Rozwalił mnie ale też ciekawy pomysł ;]. Widać że pomysł Goorala. (Kocham cię :* )
Comba: Bardzo fajne, i ładnie wykonane. To kręcenie tak równo na dwóch rękach na kolankach mi się bardzo podobało.
Szczegóły: Milka i Cheetosy :]. To jest to .
Muzyka: Bardzo mi się podobała ale potem jak Toban sobie to skołował na mp3 i katuje to cały czas to aż tak przyjemnie mi się nie kojarzy. Ale bardzo dobra :].
Ogólna ocena 5+/6
Kręcę od: 31.03.2008
Ręka: Prawa
Wiek: 28 Posty: 753 Skąd: Ruda Śląska Handel: 100% (+13, 0, 0)
Wysłany: |6 Cze 2008|, o 15:39
Super... Oglądam ten filmik kilka razy dziennie... Początek zarąbisty... Pewnie pyszna była ta czekolada I gratuluję wyrzutu przemo... Pen poszedł z idealną rotacją w stronę rąk Rarki, a następnie po odbiciu spadł... Mam chyba taka samą komórkę tylko niebieską (chodzi o tą szarą Nokię) 5/5