Łahaha! xD Rarka & Przemo = pr0 niggaz Btw trzeba było Maxi Kinga zapodać xD
Mafia Opolska, Wanksta
Mam nadzieję że nie dostane warna: na to co zobaczyłem nasuwa mi się jedno, dobitne "O KURWA!"
Wymiatacie
Przemo - bardzo mi się podoba to że przyspieszyłeś, co czyni twój spinning jeszcze bardziej unikalnym Cont. fl thumbspin 1.5 x5 - dla mnie szaleństwo - mi tam ledwo wychodzi jeden .
Rarka - tego nie trzeba komentować. Na twojego but bust release czy tam riser -> bust ni ma bata (ale mi też siada )
No widać że początek to pomysł Goorala ;]
A co o spiningu, to było zajebongo! Pojedynek na Busty był fajny xD. A co to był za trick Przema, jak przyrzucił penem do Rarki? Leigun?
Nie powiedziałem tak nigdy jeszcze, ale teraz samo się nasuwa na usta - uwielbiam was, panowie. ^^ Drugie ujęcie jest piękne, ten przerzut na drugą rękę i "podanie" od przema - poezja. Dwa świetne style, na prawdę światowa klasa. Miazga. Brak mi słów, więc więcej nie będę pisał od rzeczy, wracam oglądać. ^^
Kręcę od: II 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 36 Posty: 85 Skąd: Metropolia/Przeworsk Handel: 100% (+5, 0, 0)
Wysłany: |2 Maj 2008|, o 22:02
A na końcu Przemowi wypadł pen Jak tak można końcówke zmaścić
A tak serio to naprawde ładnie zakręciliście ( w sumie żadna nowość ) , ale ten filmik wyszedł poprostu ślicznie .
Fenix też mi sie to drugie ujęcie podobało . Szacuneczek dla obydwu panów . I te wstawki na początku filmu ... nieźle wyszło
Początek mnie rozwalił^^ (dosłownie i w przenośni:P). To combo z podaniem do Rarki piękne. Dobry pomysł z tym pojedynkiem na busty. Wymiatacie panowie . Jak napisałem na YT: Kręcić i zajadać się milką to jest to
Kilka rzeczy:
Przemo mi podał pena za pomocą TA rev release.
Siadło nawet szybko :]
Bardzo mi się podoba moje combo w 3:00 (skromność:P). Jakby było ciut dłuższe, to na WC bym wpakował.
A ten filmik traktujcie jako zachęte na meeting w Opolu :] 24.05 przypominam, każdy mile widziany.
Było też kilka ciekawych akcji:
W MC Donaldsie sobie siedzimy (z Krupkiem jeszcze) i jakaś pani woła do dziecka : Leon, chodź tu zobacz!
Rotfl momentalny;d
Do papierniczego zdążyliśmy jak już zamykali (właściwie to po czasie już było nawet; zakupiono kilka części na Ayatori).
W Pizzy Hut dzieci nas naśladowały nożami i widelcami.
Pytacie się o resztę Ekipy z Opola : Krupek był tylko jeden dzień (1 maja), Fafika w ogóle nie było (wyjechali buce jedne).
Przypomniał mi się meeting Nomeda z Cieniem, tyle że tutaj jest ciekawiej. Super TA rev release w wykonaniu Przema, płynne złapanie u Rarki. Faktycznie, 3:00 wymiata. Może brakło trochę dłuższych combosów u obydwu, ale i tak pokazaliście klasę. Nie ma co, dwaj najlepszy Spinnerzy na PPP. Ale mi się kręcić zachciało. Co by tu wpaść do Opola na jakiś miting (ahah marzenie).
Rzadko komentuje filmiki Polaków, a tymbardziej pozytywnie, ale teraz muszę powiedzieć, że wyszło świetnie, czapki z głów zwalają Cont. FL TS 1.5 ileśtam x przema i 2p2h rarkiego. Więcej nie napiszę, bo nie. jak będziecie robić następny taki meeting tylko jakoś bliżej mnie to dajcie znać
_________________ Nie zajmuję się Listą wymian, nie pisać w tej sprawie.