Wysłany: |16 Mar 2008|, o 20:38 Opole - 24 maja 2008. - nowa data!
Meeting Opole, 24.05.08
Meeting zakończony sukcesem!
Lista osób:
Fafik
Krupek
Rarka
Besia
Gooral
Skrobi
Wisienka
Zołza
Steq
Prezes
Gatman666
Beatels4
Gohan0912
Hakun
Rafik
Przemo
Pari
Fenix
Demon
Sarmun
Elf
Sebastian (nick poproszę)
Solmyr
Ravas
kolega tych z góry (dajcie nick jak ma)
Dziękuję wszystkim za przybycie.
Relacje i materiały z meetingu są w tym temacie od ósmej strony.
Kręcę od: 15.10.2007
Ręka: Right
Wiek: 34 Posty: 1461 Skąd: Kraków Handel: 100% (+457, 0, 0)
Wysłany: |16 Mar 2008|, o 22:32
Dość wcześnie założony temat, nie powiem
Jeżeli do tego czasu nie okaże się, że nie mogę, to deklaruję swoją obecność. Mimo że jest to ponad 3 godziny w pociągu (w jedną stronę). I nawet nie drogo bo 25 złotych ze zniżką.
Ciekawe o której godziny miało by to być - to dość istotne.
Jeżeli się wybiera ekipa z Krakowa, to może razem? Hę?
Co do obecnosci ekipy z Krk male sprostowanie, zeby bylo wiadomo - mnie na pewno nie bedzie. Matury wtedy mam wiec odpadam. Na chwile obecna wiem o dwoch osobach z Krk ze chyba beda, ale niech sie sami wypowiedza.;)
Kręcę od: dawna
Ręka: lewa, prawa
Wysłany: |24 Mar 2008|, o 02:15
"FeniX" napisał/a:
Na chwile obecna wiem o dwoch osobach z Krk ze chyba beda, ale niech sie sami wypowiedza.;)
no to jedna osoba z krk jest chętna, czyli ja ;] jeżeli ktoś jeszcze z krk chce jechać to niech piszcie (najlepiej najpierw do mnie ;p) moje założenia też są wstępne nic pewnego, ale jak by ktoś jeszcze z krk jechał to było by lux
Zapowiada się super:
17 osób + Gumix+Geno (jeśli ktoś mu znajdzie jakiś hotel w Opolu)
+może ktoś ode mnie.
Czekam na więcej chętnych, wszystkich pomieścimy! Oferujemy sklep z Duraflashami, hgg, g2, signo i dużo innych tuż koło dworca.
A można przyjechać tylko popatrzeć? Zastanawiam się czy by nie pojechać bo chciałbym zobaczyć penspinning na żywo, tylko nikogo tam nie znam i troche daleko...
A jaka różnica między patrzeniem, a byciem "normalnie"? Oczywiście, że można.
Na naszej klasie kilka osób z Wrocławia mówi, że też będą, ale poczekam, aż tu coś napiszą.
Kraków może przyjedzie w większym składzie i im zaklepiemy nocleg w jakimś niedrogim hotelu. W najbliższym czasie porozglądam się za ofertami.