Ja skomentuje rzecz za którą nie byłem osobiście odpowiedzialny, a więc edycje: wielkie dzięki dla osoby odpowiedzialnej za edycję, która nadała temu projektowi niepowtarzalny klimat, wreszcie godny następca Racha 1st.
Ostatnio zmieniony przez Racha |21 Gru 2012|, o 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Najlepszy polski collab '12?
Ns pewno najlepszy w tym kwartale.
Klimat wyrywa z butów.
Co jak co, możecie mi mówić "czopek", ale brawo Marv. Porządna firma.
Ostatnio zmieniony przez Maksym |21 Gru 2012|, o 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: 15.10.2007
Ręka: Right
Wiek: 34 Posty: 1461 Skąd: Kraków Handel: 100% (+457, 0, 0)
Wysłany: |24 Gru 2012|, o 11:40
Klasa, tak jak mówiłem, z każdym collabem będzie coraz lepiej. Tylko trochę ciężko mi sie czytało kto kręci, po pierwsze litery powinny być z góry na dół, i bardziej widoczne na tle. A tak, to profeska
Tylko trochę ciężko mi sie czytało kto kręci, po pierwsze litery powinny być z góry na dół, i bardziej widoczne na tle
Olimpiada w Pekinie 2008, koszykówka. Reprezentacja USA. Nazwiska w kolorze zbliżonym do koloru koszulek. Powód, nie grają dla siebie tylko dla kraju.
Ta sama historia tutaj.
Kręcę od: 15.10.2007
Ręka: Right
Wiek: 34 Posty: 1461 Skąd: Kraków Handel: 100% (+457, 0, 0)
Wysłany: |24 Gru 2012|, o 23:15
"Marvin" napisał/a:
Olimpiada w Pekinie 2008, koszykówka. Reprezentacja USA. Nazwiska w kolorze zbliżonym do koloru koszulek. Powód, nie grają dla siebie tylko dla kraju.
Ta sama historia tutaj.
Jeżeli takie było założenie, najlepiej było na samym końcu w kolejności występowania puścić listę. Traciłem sporo czasu na rozszyfrowanie kto kręci, a combos umykał
Ale to pierdoła, co kto lubi, co było w collabie najważniejsze, to było