Słuch ktoś na forum dobrego rapu?Kogo słuchacie ? Ja osobiście to hemp gru i fandango gangu. Ogólnie to całego diila . ;p Jakie są wasze ulubione kawałki ? Moje to droga , jedność i na Lini frontu -Hemp gru oraz Więcej niż możesz , patos i nie zapomnij skąd jesteś - miuosha . Wolicie polski czy zagraniczny rap?
Ogólnie tamta o rapie > ;p
Kręcę od: 18.06.09 (2 lata przerwy)
Ręka: Prawa
Wysłany: |29 Wrz 2011|, o 20:03
Dla mnie jak na razie to Gural wymiata na polskiej scenie hiphopowej , ostatnio wyszła fenomenalna płyta Rafiego (200TON) a Reedukacja SLU jest (jeśli dobrze pamiętam) w top 10 najlepiej sprzedających się albumów w Empiku. Chada ma nieziemskie skur*****kie flow, Słoń tekstami miażdży chodnik a Fokus cały czas nawija z tym samym super stylem. Z tych starszych to najbardziej podoba mi się PFK, P81, WFD, 3W, Kasta. Zapomniałem jeszcze o Eldo który ma najmądrzejsze teksty w Polsce, Shellerze, Ramonie i ogólnie reszcie PDG
_________________ 22 lata przeżył z nami,
Po jego śmierci penspinnerzy wołali:
"Bonkura, ciebię będziemy pamiętali"
-------------------------------------------
Bonkura We'll never forget you
no chada wyrobil sobie content wsrod gimnazjum
ostatnio zostalem zlinczowany, ze "czlowieka ktory od kilku lat ciagnie polska scene rapowa nazywasz jakims chada, a wene ktory pare miesiecy temu wbil sie na legal klasyka"
ostatnio zostalem zlinczowany, ze "czlowieka ktory od kilku lat ciagnie polska scene rapowa nazywasz jakims chada, a wene ktory pare miesiecy temu wbil sie na legal klasyka"
ciągnie, tylko gdzie? ;d
z takimi nie pogadasz, znają się bo słuchają vivy i czytają portal z kreską, a chada jest lepszy od wudoe, bo ma więcej bluzgów na linijkę.
nie wiem czemu ostatnio wszyscy się czepiacie chady oO? (fraśka rozumie, bo ma fajny avatar xD!). Wiadomo, że nie każdemu jego styl podchodzi, ale mówić, że nie jest raperem czy coś takiego, to lekka przesada ^^ Proceder bardzo dobra płytka, WGW też dobre. O gustach się nie dyskutuje, ale po co od razu hejty?
No a co do wudoe to jest zdecydowanie w moim top ;p
Trochę odkopię, zna ktoś może składy jak: sumastyli, wizja lokalna(nie chodzi mi o akcję miastowych gwiazd podziemia), B.O.K, gres/snatch?
Wena widziałem się przewinął, jak najbardziej na propsie gościu, jeszcze tetrisa i k2 polecę (k2 jako raper a nie album kajmana ;P)
Tyle ode mnie ; P