Kręcę od: A kto się pyta? Nie moge rozmawiać z obcymi
Ręka: Prawa
Wysłany: |11 Lut 2011|, o 18:00 Easy Team
Witam!!!
Właśnie dziś wraz z essEEm postanowiliśmy utworzyć drużynę dla osób takich którymi sami po części jesteśmy. Chodzi mi o początkujących i mało/średni zaawansowanych.
Każda osoba, która chcę się znaleźć w tej drużynie musi wysłać w tym temacie post z prośbą o przyjęcie. Jako, że nie wiem jak większość z was kręci prosimy o filmy z waszymi combami. Im więcej comb tym większa szansa na przyjęcie. Nie mam na myśli dużo ale bez pokazania niczego ciekawego.
[/spoiler]
Nick:
Od kiedy kręcisz: ( nie ile tylko od kiedy )
Czym kręcisz:
Stosunek do spinningu:
Dlaczego właśnie ty?:
Film:
Rekrutacja otwarta.
Ostatnio zmieniony przez FeniX |21 Lip 2011|, o 20:32, w całości zmieniany 10 razy
Ile kręcisz: Od 20.12.2009
Czym kręcisz: Stylish Pirat , Kocham ciężkie mody <3 !
Z czego co umiesz jesteś dumny: Tak jak poprzednik ze wszystkiego, a ogółem z każdego możliwego postępu ; ))
Film: http://www.youtube.com/watch?v=xcwTZAVvUqA + drop ( sorry za jakość zły typ pliku wybrałem w sony vegas ). Filmik nagrany bez pomysłu na combo dlatego full fs i króciutkie, nagrany tak z tego powodu ,że zobaczyłem otwartą rekrutację więc stwierdziłem ,że spróbuje ; ) Liczę na przyjęcie a nie pożałujecie.
PS: Miałem ogromną przerwę ,taki wielki krater w moim penspinningu i teraz biorę się za to na poważnie , potrzebuję nauczyciela który będzie mnie motywował i uczył ; )
Ostatnio zmieniony przez AdeQ |20 Paź 2011|, o 12:01, w całości zmieniany 1 raz
Przyjęlim trochę narodu. Wszystkie miejsca na uczniów są zapełnione. Rekrutacja dalej otwarta, możecie wciąż składać podania tylko po prostu żadne nie zostanie rozpatrzone dopóki nie bedzie nauczycieli
Co do poziomu umiejętności to nie ma jakichś sztywno ustalonych ram, nie jesteśmy pro uber kox i nie trzaskamy triple hajtuł ale to też nie jest miejsce dla początkujących którzy umią sonica i TA. Wzór podania:
Nick: KaplannSJ
Od kiedy kręcisz: ( nie ile tylko od kiedy ) ~ 10 wrz 2011
Czym kręcisz: CT, RSVP ( chyba ) i mod ktory złozył mi kumpel na meetingu
Stosunek do spinningu: Krece bo sprawia mi to duza frajde. Chce sie rozwijac w tym kierunku, wkladam w krecenie sporo zaangazowania.
Dlaczego właśnie ty?: Od niedawna moj penspinning stanal w miejscu :/ ... wydaje mi sie, ze wasz team moze mi jakos pomoc, a po za tym raz juz sie staralem dostac to waszego teamu.
Film: http://www.youtube.com/watch?v=E2PFg22VATg - moj poziom po okolo 2,5 miesiaca
Ostatnio zmieniony przez KaplannSJ |27 Lis 2011|, o 21:42, w całości zmieniany 2 razy
Nick: Nitro
Od kiedy kręcisz: ( nie ile tylko od kiedy ) : Nie pamiętam już...
Czym kręcisz: RSVP MX,Żółty
Stosunek do spinningu: Kręce bo to mnie kręci i chce kręcić
Dlaczego właśnie ty?: Bo tu już byłem i nie jestem nuubem..chyba
Film: Nie mam. Bedzie w styczniu
Nick: Kenny
Od kiedy kręcisz: ( nie ile tylko od kiedy ) Nie wiem od kiedy, ale kręciłem 2 lata ale to było fun, a 3 miechy normalnie uczę się i kręcę
Czym kręcisz: Line Piratem ;d
Stosunek do spinningu: Pozytywny
Dlaczego właśnie ty?: bo chcę reprezentować drużynę i rozwijać się w spinningu
Film: będzie na promo Shadow Artist
"Mydło" napisał/a:
Pajan nie rób mi tego chce pokazać jak kocham kennego. :c
Na razie mamy jedno miejsce na ucznia(u mnie), jednak szukamy też tutorów. Wiadomo - dochodzi tutor, dochodzą miejsca na uczniow dla niego. Przypominam też że to nie miejsce dla ludzi umiejących samo TA i sonica tylko coś więcej, ale nie trzeba też napieprzać multiple hajtuł. Film wymagany.
Siema.
Ja mógłbym dojść do waszego teamu.
Patryk, 15 lat. Kręcę 2 lata, ale uczę się kręcić 3 miesiące więc kręcę na 3 miechy
Nie mam żadnych dem itp ale jakieś proste kminy jbc. mogę dzisiaj nagrać coś na meetingu
http://www.youtube.com/user/Nikerenes?feature=mhee
"Mydło" napisał/a:
Pajan nie rób mi tego chce pokazać jak kocham kennego. :c
Kręcę od: 2011
Ręka: ta druga
Wiek: 29 Posty: 126 Skąd: Lędziny Handel: 100% (+2, 0, 0)
Wysłany: |22 Sty 2012|, o 10:32
Nick:kamper
Od kiedy kręcisz: nie wiem dokładnie, coś około 10 miesiecy
Czym kręcisz: self, metal comssa
Stosunek do spinningu: hobby
Dlaczego właśnie ty?: chce popracować nad swoim spinningiem
Film: http://www.youtube.com/wa...d&v=C-6Miqta6Wk
przepraszam za powtórzenie, kąt (innego nie jestem w stanie utworzyć). FS na szybko...
Ostatnio zmieniony przez kamper |27 Sty 2012|, o 18:00, w całości zmieniany 3 razy
Nick: Kozyr
Od kiedy kręcisz: ( nie ile tylko od kiedy ) 23.11.2011
Czym kręcisz: Pirate KS na gripach airfitów, żółty, w szkole any-x custom
Stosunek do spinningu: hobby. Poświęcam dużo czasu na naukę i staram się wymyślać nowe przejścia itp.
Dlaczego właśnie ty?: Chciałbym uczyć się od lepszych i uczestniczyć w różnych filmach drużynowych.
Film: http://www.youtube.com/wa...r-9g6Xm249-ND8s i http://www.youtube.com/wa...RZGSV3NpE5hXLXI
Dobra panowie. Ogólnie pod uwagę był brany tylko Kozyr i pewnie bym go przyjął gdyby nie to, że Nitro wcześniej składał podanie z 2 razy i uznałem że powinien mieć pierwszeństwo. Wasze podania zostaną po prostu ,,w kolejce"(tylko Kamper i Kenny musicie nagrać jakieś comba) i po prostu zostaniecie przyjęci jeśli zgłosi się jakiś koxu co was bedzie uczył.
EDIT: Kozyra jednak przyjąłem, bo jeden z tutorów się zgodził na dodatkowego ucznia. Jak mówię - rekrutacja nadal otwarta, wy dwaj musicie dać comba, reszta też może się zgłaszać, ale nie mamy tutorów. Koniec przekazu(jak Anonymous xd)
Nick: dinek
Od kiedy kręcisz: 1,7 roku.
Czym kręcisz: Ivan, AC
Stosunek do spinningu: hobby. 50 % każdego dnia.
Dlaczego właśnie ty?: Bo chcę być koks.
Film: Jest w kollabie Forum nie umiera 1st