Krótko o grze:
Według mnie najlepsze darmowe mmorpg jakie jest a grałem w bardzo dużo. W WoW'a tez oczywiście grałem ale mimo wszystko szkoda forsy . Shaiya opiera się w 95% na rozgrywce pvp. Która jest bardzo ciekawa ze względu na zdobywanie Rangi PvP przez co nasza postać robi się silniejsza. Sa battlegroundy (identycznie jak w WoW'ie) oraz areny (też podobnie ;p). Są dwie frakcje: Unia Światła (potocznie Lajty) oraz Unia Furii (Darki). Mamy do wyboru w każdej frakcji po dwie rasy oraz 6 klas więc dość sporo. Klasycznie gracze dzielą się na DPS'ów, healerów, tanki. Gra jest o tyle ciekawa, że lvl bije się dość długo oraz Rangi PvP również wymagają bardzo wiele czasu. Dlatego gra szybko się nie znudzi Szczerze polecam. Jak ktoś ma jakieś pytania to pytać
P.S. ja gram na serwerze Thesan, Unia Furii, Tank 30 lvl, obecnie biję Range PvP na battleground 20-30
Kręcę od: Maj 2010
Ręka: Prawa
Wiek: 29 Posty: 147 Skąd: Wrocław Handel: 100% (+21, 0, 0)
Wysłany: |15 Sie 2011|, o 09:51
Grałem z tydzień ale ani grafika ani systemy(oczywiście te co poznałem) nie potrafią przyciągnąć jedyny plus to chyba to ,że jest po polsku .Na rynku jest masa lepszych gier .Nie polecam.