Wydałem drugi film prezentujący moje umiejętności.
Moje 2nd Solo!
Wiem, że moje umiejętności nie są do końca takie
jakich można by się spodziewać po tym okresie treningu.
Jeszcze raz na tym miejscu chciałbym podziękować
wszystkim, którzy mi pomagali i pomagają ciągle.
Dziękuje tym, którzy wspierali mnie gdzie miałem
chwile słabości.
macioster, dziękuję przedewszystkim Tobie!
To Ty mnie tu wprowadziłeś i dzięki Tobie mogłem
poznać wielu wspaniałych ludzi.
Moje życie zmieniało się.
Teraz Wy również jesteście jego częścią.
Może i teraz posypią się bluzgi i niemiłe komentarze,
ale jestem na to gotowy.
Nie zmarnowałem tego czasu i liczę na kolejne lata
WSPÓLNEJ ZABAWY!
Kręcę od: II 2008
Ręka: prawa
Wiek: 32 Posty: 1094 Skąd: Lublin Handel: 100% (+12, 0, 0)
Wysłany: |27 Lis 2009|, o 18:54
softwear? Cichy nice nie przepadam za Twoim stylem tak samo jak i za Rarkowym, a uważam Twój za kopię Rarki która nie dorówna oryginałowi(choć kto wie i na to czekam)
imponujący zasób tricków a pena nie zmieniaj na tamtego onesided bo dużo gorzej nim spinning wygląda
przede wszystkim, pochwalam, że to co kręcisz zawsze starasz się zrobić płynnie.
pierwsze dwa klipy są przepyszne ;] fajne kminy, widać coś ciekawego. Potem wchodzi Twój stary, irytujący sposób kręcenia - monotonia i nadużywanie fl ta rev. Co doradzam:
- naucz się nowych, ciekawych aeriali, myślę że czas zaprzestać rzucania ciągle z tf charga.
- dżapańskiego raczej nie próbuj, bo zaczynasz machać typowy dla siebie spam przerywany fl ta rev (czy tam charge T1) ^^
- 2p2h zeby jakoś wyglądało niestety ale wymaga zmiany kąta
Myślę, że dobrze by Ci zrobiło jakbyś trzymał to co pokazałeś w ostatnim kombosie - trzeba przyznać, że to Ci wyszło.
Co do edycji - jest spoko, nie będę zagłębiał się w szczegóły. No, może poza jednym, czego nie można Ci odmówić - jesteś świetny w wybieraniu muzyki do swoich filmów, gratulacje ; -)
Trzymaj się, powodzenia (;
Ostatnio zmieniony przez musk |28 Lis 2009|, o 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |28 Lis 2009|, o 12:54
Pozwolę się odnieść swoją ocenę do wypowiedzi muska
"musk" napisał/a:
Cichy, jest u Ciebie postęp!
Postęp jest! AsynchroBakFall to nie lada wyzwanie. Cont. MiddleBaków 1.5 dalej nie ogarniam. Jednak mimo widocznego nauczenia się kilku nowych tricków, comba nadal w dużej mierze opierają się na tym co wcześniej. Ponadto w większości z nich widzimy stałe, wyuczone kombinacje. Masz duży zasób tricków, staraj się zatem wymyślać coraz to nowsze połączenia, ewentualnie podpatrz coś u kogoś innego
"musk" napisał/a:
przede wszystkim, pochwalam, że to co kręcisz zawsze starasz się zrobić płynnie.
Z płynnością jest zdecydowanie lepiej niż kiedyś, jednak nadal pozostaje ona Twoim największym mankamentem. O ile w tych wyżej przeze mnie wspomnianych "wyuczonych kombinacjach" płynność jest nienaganna, to jednak często przy czymś trudniejszym zdarzają Ci się ściny. Pamiętaj, ciągle należy pracować nad tym aspektem, bo nie ma nic lepszego niż niż "perfect smooth combo ".
Cytat:
- dżapańskiego raczej nie próbuj, bo zaczynasz machać typowy dla siebie spam przerywany fl ta rev (czy tam charge T1) ^^
Combo kUzu było zdecydowanie najsłabsze z całego nagrania. Daje wrażenie, że najbardziej zależało Ci na tych szarpanych ruchach, które swoją drogą wyszły miernie, reszta comba natomiast była mniej ważna. Pozostań lepiej przy swoim prawdziwym stylu
Skoro już mówimy o stylu, to szczerze przyznam, że nie jestem fanem Twojego spinningu pod tym względem. Ponieważ jednak styl jest kwestią gustu, staram się go tutaj nie uwzględniać.
Co do edycji, to strasznie nie lubię takiego sposobu obróbki kadru, że tam coś po bokach mi lata. Po prostu mnie to rozprasza i irytuje mnie, że nie widzę pełnego ekranu.
Muzyka bardzo dobra
Muzyka mi się podoba. W niektórych momentach wręcz idealnie pasuje do spinningu. Super.
Edycja - prosta, ale efektowna. Mnie to ani nie rozprasza, ani nie irytuje, a zachwyca.
O spinningu :
Podoba mi się Twój styl. Do płynności nie mogę się przyczepić, nic tylko pozazdrościć. A co do combosów...
Pierwszy zachęca do dalszego oglądania. Połączenia tricków przypadły mi do gustu, wszystko jest płynne. Drugi : zastanawiam się, ile czasu zajęło Ci nakręcenie tego. Niesamowite. Trzeci : Najbardziej mi się spodobało, nie wiem czemu. Po prostu przypadło mi do gustu. Jest tylko mały lag w pewnym momencie, podczas spiningu lewą ręką, ale prawie tego nie widać. Czwarty : szybkie. Ładny mod, nie mam pojęcia, jaki, ale mi się podoba Piąty : ładny rzut/przerzut [nie mam pojęcia, jak to nazwać] Szósty : piękny di end...
Nie widziałem twojego pierwszego combosa ale ten mnie zagiął... Twoja płynność jest onieśmielająca wręcz. Zauważyłem tylko jedną malutka przycinkę. A ten twój podwójny backfall... Masz bardzo przyjemny styl, ogólnie koksisz. A tak nawiasem... Co to był za biało-czarny mod?
Bardzo miodny spinning, płynność powala na łokcie, choć czasami widać drobne lagi. Masz trochę małe ręce do KT i przez to trochę głupio wygląda
Jak na około 20 miechów spinningu to całkiem dobrze. Ładnie ogarniasz wszystkie aroundy.
Masz dość charakterystyczny, podobny do Rarki styl, choć wplatasz też swoje połączenia, ale to dobrze, bo dzięki temu możesz całkowicie wykreować swój własny styl.
Na razie proponował bym zostawić szlifowanie skilla (bo jest już jak na razie wystarczająco duży) i zaczął ćwiczyć w głównej mierze styl.
A co do edycji to nie przypadła mi zbyt do gustu, pomimo, ze prosta, to trochę krzywa. Wiem, że potrafisz lepiej
Liczę na 3rd Solo, mam nadzieje, że z trochę lepszą edycją, i pokazaniem w pełni swojego prawdziwego stylu
_________________ Może właśnie dzisiaj jest twój szczęśliwy dzień, je je je^^