Wysłany: |27 Sie 2009|, o 17:21 [Combo Event] Skazani na event (2p1h)
1. Maksymalny czas combo to 25 sekund.
2. Filmy wrzucacie na yt i wysyłacie mi linki na pw.
3. Na filmy czekam do 5 września
4. Kręcicie dwoma długopisami w jednej ręce.
5. Nagrodą jest zdjęcie jednego warna o wartości 1 (lub zmniejszenie o 1).
6. Dla osób bez warna nagrodą będzie tydzień posiadania kolorowego nicka (inny niż te, które wykorzystuje władza forum).
Myślę, że nagroda zmotywuje, co poniektórych, zachęcam również niezwarnowanych do uczestnictwa w evencie.
W przypadku gdy nie będzie przynajmniej trzech filmów, event nie dojdzie do skutku.
Kręcę od: 31.03.2008
Ręka: Prawa
Wiek: 28 Posty: 753 Skąd: Ruda Śląska Handel: 100% (+13, 0, 0)
Wysłany: |6 Wrz 2009|, o 15:02
Po poście MadEye'a o tym, że jest jeden film postanowiłem, że coś nagram.
Nieszło mi zbyt dobrze i postanowiłem, iż najpierw zobaczę kto nagrał i po wpisaniu w YT "Skazani na Event" wyskoczył Tratto i po zobaczeniu jego comba doszedłem do wniosku, że nie mam sznas i sobie podaruję.
Po apelu Tratto zebrałem się jednak i wyszło coś takiego dziwnego
"Tratto" napisał/a:
generalnie pewnie będę ostatni ale decyzję pozostawiam wam
Nie, bo to miejsce jest dla mnie zarezerwowane, a i głos oddałem na Ciebie, bo Kzipek się nie liczy
Tratto - na przyszłość pamiętaj, że jak zmieniasz pena to nie powinieneś się drugiego pozbywać tak po prostu. Żeby to jakoś dobrze wyglądało musisz pomachać też chwilę mając tego pierwszego pena w ręce i kręcąc drugim.
Kzipek mnie zaskoczył, i jego combo wydawało mi się najładniejsze.
Cichy- drugim penem prawie nic nie zrobiłeś, ale combo całkiem fajne.
Tratto- mimo wszystko, Twoje combo wyglądało najgorzej(wg mnie, i tylko mnie xd.)
Tratto, combo Twoje mi się podobało.
Cichy, drugim penem mało tricków zrobiłeś i pen umieszczony tak jak u Tratta.
Kzipek, niezłe połączenie dwóch penów, pomysłowość rządzi ;D. Miałeś jednego laga, ale combo Twe najładniejsze było.
Kręcę od: III 2009
Ręka: Prawa/Right
Wiek: 27 Posty: 133 Skąd: Z ŁoDzI Handel: 100% (+1, 0, 0)
Wysłany: |6 Wrz 2009|, o 19:56
Tratto: twoje combo nie oddawało tego co miał oddawać 2p1h, ty po prostu kręciłeś jednym penem drugiego trzymałeś, potem rzuciłeś pierwszego i kręciłeś drugim. Tak to i ja potrafię xD
Cichy: ładny spinning, pierwszego pena przez całe combo miałeś w ręce, tak samo jak drugiego. Kit z tym że drugim penem zrobiłeś parę tricków, bardzo mi się podobało to combo.
A więc przejdźmy do zwycięscy:
Kzipek: pokazałeś tutaj nowy unikatowy styl kręcenia. To jest naprawdę 2p1h. Dwoma penami robiłeś identyczne tricki, próbowałem to zrobić i to nie łatwe.
Kręcę od: II 2008
Ręka: prawa
Wiek: 32 Posty: 1094 Skąd: Lublin Handel: 100% (+12, 0, 0)
Wysłany: |7 Wrz 2009|, o 18:48
"ZeUs" napisał/a:
Tratto: twoje combo nie oddawało tego co miał oddawać 2p1h
sorry ale muszę się bronić i tu nasuwa się pytanie: czy combo Kzipka oddawało 2p1h?xD
a i PS: combo nie miało być na event ale jakoś tak wyszło, że jak już je uploadowałem to akurat Madaj dodał posta, więc nie krzyczcie na mnie za bardzo, że to nie było 2p1h jakbym coś specjalnie nagrywał na event to raczej bym nie wyrzucał pierwszego pena