Czesio: To moj drugi nagrany w zyciu Backfall i nie oczekiwalem zbyt wiele. Jestem z siebie zadowolony ale jednak patrzac obiektywnie to Backfall dosc slaby. No i niestety wyszedlem z kadru.
Rouge: Backfall plynniejszy niz moj (choc sie dopatrzylem malego laga w przejsciu z Ringa do Pinka ^^), no i Ty nie wyszedles z kadru.
Oczywiscie zasluzony glos na rywala!
[Edit = yellow color]
Ostatnio zmieniony przez Czesio |19 Lip 2009|, o 09:59, w całości zmieniany 1 raz
No to tak,
Czesio, Wyszedłeś z kadru, strasznie śnieży, niedopracowany, ćwicz.
Rouge, Bakkfall ładny, nie wyszedłeś z kardu, ale tak jak czesio napisał, był mały lag przy passie,ogólnie bakfall płynny.
Kręcę od: III 2009
Ręka: Prawa/Right
Wiek: 27 Posty: 133 Skąd: Z ŁoDzI Handel: 100% (+1, 0, 0)
Wysłany: |19 Lip 2009|, o 10:48
Czesio, bakfall niedopracowany, pozostaj tylko ćwiczyć i jak na twój czas kręcenia to bakfall słabiutki.
Rouge, bakfall płynniejszy i ładniejszy(był lag przy pinkym, ale przy nim też zawsze mam laga ).
Kręcę od: Kiedy chce
Ręka: Palce
Wiek: 27 Posty: 116 Skąd: Ruda Sląska Handel: 100% (+7, 0, 0)
Wysłany: |19 Lip 2009|, o 10:57
A mi sie bardziej podobał rouga , chodz backfall od czesia nie był taki zły ale bardziej mi sie podobał od rouga jakim penem robiłeś tego backfalla rouge?