Wysłany: |30 Sty 2012|, o 19:04 Zakreślacz dostępny w wersji kolorystycznej czarnej.
Witam.
Mam dylemat dotyczący czarnego body które potrzebuję.Nie chcę czekać aż do połowy lutego na dostawę arts color pen s360(BLACK) w PensFactory.pl
W tym temacie piszcie jakie znacie czarne body(dobrz by było gdyby mialó tez czarne capy)
Więc jesli będziecie pisać w tym temacie to nie piszcie czarnych body takich jak:
COMSA
COLOR TWIN
ARTS COLOR PEN S360(black)
Pozdro.
_________________ Do czego dąże: 1.Do tego aby kręcić min. w 70% tak jak Mistrz MistrzówSupawit127-Nie zrealizowane 2.Do tego aby być min. w pierwszej trójce na Mistrzostwach Polski-Nie zrealizowane 3.Do tego aby zostać mistrzem Polski-Nie zrealizowane 4.Do tego aby wystąpić w WC(Mistrzostwa świata) i reprezentować PPP-Nie zrealizowane 5.Do tego aby mój spinning prezentował ładny, płynny, miły dla oka styl Tajski-Nie zrealizowane
Jesli osiągne moje 5 celi penspinnerskich nie oznacza że skończe z penspinningiem.
Kręcę od: 05.05.2009r.
Ręka: Prawa
Wiek: 29 Posty: 525 Skąd: Warszawa Handel: 100% (+108, 0, 0)
Wysłany: |30 Sty 2012|, o 22:09
colorella duo, super tips, color expres, marvy marker, bellcolor chyba tyle z tych popularnych.
Tu masz spis najpopularniejszych długopisów/flamastrów/cienkopisów ale również całych modyfikacji, więc jest trochę do szukania link
Następnym razem nie zakładaj osobnego tematu dla jednego pytania, bo gdyby każdy tak robił to byśmy mieli tu niezły bałagan
Socus,
Dzięki Ci za odp. i czekam na odpowiedzi innych(zakreślacze mogą być niepopulartne)
_________________ Do czego dąże: 1.Do tego aby kręcić min. w 70% tak jak Mistrz MistrzówSupawit127-Nie zrealizowane 2.Do tego aby być min. w pierwszej trójce na Mistrzostwach Polski-Nie zrealizowane 3.Do tego aby zostać mistrzem Polski-Nie zrealizowane 4.Do tego aby wystąpić w WC(Mistrzostwa świata) i reprezentować PPP-Nie zrealizowane 5.Do tego aby mój spinning prezentował ładny, płynny, miły dla oka styl Tajski-Nie zrealizowane
Jesli osiągne moje 5 celi penspinnerskich nie oznacza że skończe z penspinningiem.