Warning : Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326
Warning : Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326
Runda 2
Autor
Wiadomość
Dejv
Użytkownik
Kręcę od: 21.07.2010
Ręka: Prawa
Wiek: 28 Posty: 324 Skąd: Wrocław Handel: 100% (+7 , 0 , 0 )
Wysłany: |17 Lut 2012|, o 14:44 Runda 2
Czas nadsyłania filmów to sobota- 25 lutego do godziny 24:00, proszę nadsyłać filmy według wzoru- np. "Dejv-BC runda2- vs. REDO". Będzie zakładana ankieta z poszczególnymi walkami, w których jak wiadomo sędziowie będą głosować. Osoby, które nie dostały głosu, zostały obmówione z jednym z
sędziów, mianowicie komu należałaby się szansa na drugą rundę.
Powodzenia!
1. Baarti vs Crespin
2. Cris vs Kniemiec
3. Sekitan vs Globock
4. Him vs Silus
5. Dejv vs REDO
6. Frontside vs Sky
Edit: Dzięki Tmkk za poprawkę.
Ostatnio zmieniony przez Dejv |23 Lut 2012|, o 15:24, w całości zmieniany 5 razy
Tmkk
TSG
Kręcę od: 9 X 2009
Ręka: Prawa
Wiek: 31 Posty: 104 Skąd: Ostrołęka/Warszawa Handel: 100% (+9 , 0 , 0 )
Sekitan
Użytkownik
Kręcę od: dawna ale progresu brak
Ręka: prawa
Wiek: 27 Posty: 28 Skąd: Lublin Handel: 100% (+1 , 0 , 0 )
Wysłany: |17 Lut 2012|, o 16:08
oh, fajnie jestem z Globockiem ;<
i popraw na Sekitan ze Skeitan, jakby się dało
REDO
Użytkownik
Kręcę od: Mnie się pytasz ?
Ręka: ktora to ktora?
Wysłany: |27 Lut 2012|, o 22:25
Rozumiem nieglosowanie w swojej walce, ale dlaczego uczestnicy wgl niemoga glosowac?
_________________ Kiedys kurde, bende legenda...
Życie jest ... jak żul , widziałeś(aś) kiedyś żula?? Nigdy niewiesz , gdzie się zatoczy
Rapan
Użytkownik
Kręcę od: Stycznia 2010
Ręka: prawa
Wiek: 28 Posty: 485 Skąd: Lębork Handel: 100% (+8 , 0 , 0 )
Wysłany: |27 Lut 2012|, o 22:29
Pierwszy post przeczytaj zią.
REDO
Użytkownik
Kręcę od: Mnie się pytasz ?
Ręka: ktora to ktora?
Wysłany: |28 Lut 2012|, o 15:21
Ahhh, sorry czytalem go juz troche temu i zapomnialem. Moj blad.
_________________ Kiedys kurde, bende legenda...
Życie jest ... jak żul , widziałeś(aś) kiedyś żula?? Nigdy niewiesz , gdzie się zatoczy