Witam moja koleżanka ze szkoły walczy z nowotworem nogi i chociaż nie jestem już pen spinnerem to jednak uznałem, że przyczynię się jakoś i założę takie tematy na jakim tylko forum mogę.
Ola ma talent i marzenia. Jest tancerką tańca towarzyskiego z wieloma sukcesami na koncie.... Kocha taniec...
Choroba nowotworowa z tendencją do odnowy i złośliwienia odebrała jej nadzieje do powrotu na parkiet. Guz umiejscowiony w stopie operowany odrasta coraz większy. Tylko leczenie w specjalistycznej Klinice w Berlinie może zapobiec amputacji stopy. Mama Oli samotnie wychowuje dwoje dzieci. Brakuje jej funduszy na leczenie, gdyż rok temu przegrała bardzo kosztowną walkę z chorobą nowotworową męża.
Pomóżmy Oli odzyskać zdrowie i marzenia, żeby jeszcze niejednokrotnie mogła zachwycić nas swoim tańcem...
Jeśli możesz - pomóż. To Twój Dar Serca.
KONTO:
Rada Rodziców przy Publicznym Gimnazjum w Trzebiatowie
Proszę wszystkich o jakiekolwiek wpłaty mogą to być nawet 5zł. Każdy grosz się liczy. Musimy uzbierać jeszcze dobre 60tys. zł, więc każdy grosz się liczy. Jeśli wpłaciłeś to bądź utworzyłeś podobny temat na innym forum kliknij Lubię To na stronie akcji na Facebooku.
To nie jest jakiś głupi żart. Byłem kiedyś znany na tym forum i raczej nie byłem okryty złą plamą.
Pozdrawiam i namawiam członków PPP do pomocy w zbiórce pieniędzy.
Kręcę od: prawej do lewej
Ręka: do wspinania
Wysłany: |14 Lis 2011|, o 19:29
Kazuke, I tak jeszcze przeleję. Zebraliśmy wprawdzie mało, gdyż w mojej katolickiej szkole siostra połowę wzięła na samochody i wyszło z tego 8 dych. To prawie nic jak na to co trzeba było. Ale cieszę się, że mogłem pomóc.