Spoko krecisz, ale niestety co drugi trick wychodzil za kadr, fajny pomysl z tym leigunem i tylko muzyka mi nie pasowala. Nie lubie takich klimatow. Krecisz konkretnie i tak trzymaj!
Fajny pen ten drugi z kolei (tuz po zwyklym dlugopisie)
Moj ulubiony pen, tylko co jakis czas mam problem z wyciekiem cieczy i ciecz jest jednobarwna ale za to po dluzszym nie kreceniu zmienia kolor pojawia sie osad ktory znika podczas krecenia...
Cytat:
Widze, ze rising fansa obczailes.
No srednio jeszcze umiem ale jest to jeden z naduzywanych trikuw bo popisywanie sie nim denerwuje mysze ktory go nie umie (przynajmniej w zeszlym tygodniu nie umial,teraz nie wiem bo do szkoly nie chodzi bo chory jest (przy okazji mysza szybkiego powrtotu do zdrowia, zaraz prace domowa Ci przesle)
Cytat:
Widze, ze tez lubisz matme Razz
Sie wie, z wlaszcza ze rodzice podczas krecenia traileru naprawde mysleli ze prace domowa robie...
Cytat:
Calkiem calkiem, ale pen to jakis monster chyba...
Ktory pen na trailerze jest 7 penow.
Edytowane przez zamul dnia 29-10-2006 18:20
Kręcę od: VI 2006
Ręka: prawa
Wiek: 33 Posty: 519 Skąd: okolice Olsztyna Handel: 100% (+8, 0, 0)
Wysłany: |6 Lut 2007|, o 15:34
Cytat:
No srednio jeszcze umiem ale jest to jeden z naduzywanych trikuw bo popisywanie sie nim denerwuje mysze ktory go nie umie
Ol nol! Nie umiem Rising Fansa! Ide sie pochlastac.
Co do trailera - jakosc (eufemistycznie mowiac ) niezadowalajaca. No i te wychodzenie za kadr. Ale to wszystko sprawy techniczne a spinning jest jak najbardziej OK.